Maudy

interieurarchitect Amsterdam

Hi! Ik ben Maudy Besselink, maar bovenal interieurarchitect.

Creëren, ontwerpen en creatief denken in combinatie met het helpen bij het verwezenlijken van dromen maakt mij heel vrolijk!

Na gewerkt te hebben in de particuliere- en kantoor sector, heb ik de laatste jaren (bij claessenserdmann) een verscheidenheid aan retail- en horeca projecten ontworpen. Naast dat ik voor o.a. Ahold, Stedelijk Museum Breda, ReWe en tal van andere mooie opdrachtgevers heb mogen werken, ben ik tijdens deze jaren ook gestart met studiomaudy. Ik kreeg steeds vaker persoonlijk vragen als ‘hoe kunnen we de identiteit van onze organisatie doorvoeren in het interieur?’, ‘heb je een idee over de uitstraling van onze winkel?’, ‘zou je mee willen denken over de verbouwing van ons pand?’ en besloot mij uiteindelijk volledig te richten op studiomaudy. Tevens vind ik het nog steeds heel erg inspirerend om de persoonlijkheid van een bewoner in een woning terug te brengen en doe deze projecten dan ook regelmatig.

Ik krijg inspiratie door reizen, bijzondere ontwerpen, nieuwe horeca spots, maar vooral door u! Mijn conceptuele basis wordt gevormd door goed te luisteren naar wat u als gebruiker, als bezoeker of als consument wilt.

Helpen bij het realiseren van uw wensen is voor mij het mooiste wat er is.

Nieuwsgierig?

Mijn cv, inspiratie en wat en waar studiomaudy uitspookt is te bekijken via de social media kanalen onderaan deze pagina.